Herstelling iPhones

Herstelling van iPhones – Verkoop van tweedehands iPhones

Herstelling met klantvriendelijke garantie

De iPhone is een succesproduct met klasse; het pareltje van Apple. Het bedrijf van Steve Jobs geeft snel een nieuwe iPhone wanneer uw toestel defect is, tegen een vaste ‘herstellingsprijs’ van 230 euro. Dit is een hoge kost voor een kleine schade, en daarenboven verliest u al uw gegevens. Ancilux stelt voor om uw iPhone te herstellen.

Reeds lang klant en kenner van de producten van Apple, voeren wij uw herstellingen uit met zorg en deskundigheid. We verbinden er ons ook toe om de herstelling in de korst mogelijk tijd uit te voeren (1–10 dagen afhankelijk van de wisselstukken).

Indien u het wenst, kunnen we ook aan huis herstellingen komen uitvoeren of kan u tegen een zacht prijsje een vervangtoestel gebruiken. Wij geven drie maanden garantie op de uitgevoerde herstelling.

Verkoop van 2e hands iPhone’s

De markt evolueert snel en de iPhone is hot. Velen Apple-liefhebbers zijn bereid hun oude iPhone in te ruilen tegen de nieuwste gamma. Anderen zijn dan weer tevreden met een iets ouder model dat reeds heeft bewezen zeer competitief te zijn. Het is dan ook mogelijk om tegen een vriendschappelijke prijs een 2e hands iPhone te bekomen. Aarzel niet om contact op te nemen!

Waarom Ancilux Services contacteren?

Zeer goede vraag! Ancilux heeft expertise in huis voor de 1e lijnszorg en heeft goede contacten met kenners en leveranciers voor gesofisticeerde herstellingen. Maar Ancilux werkt wél totaal onafhankelijk en geeft voorrang aan het belang van de klant. En Ancilux zorgt voor een totale oplossing waarbij het verlenen van diensten altijd een “werkwoord” blijft.